top of page

BLAGOVNE ZNAMKE

About Us: About Us
60238.jpg
Canon, produkcijski tisk

CANON Japonska multinacionalka s širokim naborom izdelkov s področja tiska, fotografije, kamer, optike, medicinske opreme,…. MDS IT d.d. je že več kot 30 let zastopnik njihovih Canon in Oce produkcijskih digitalnih ter inkjet tiskalnikov in pripadajoče dodelavne opreme .

Duplo, tiskalniki

DUPLO Podjetje DUPLO je japonski proizvajalec naprav namenjenih dokončevanju v grafični industriji.Njihovi izdelki so znani po svoji inovativnosti, robustnosti in zanesljivosti.

Multigraf, Tiskalniki

MULTIGRAF Je švicarsko podjetje z več kot 40 letno tradicijo na področju izdelave visoke tehnološke dodelavne opreme na področju grafično tiskarske industrije.

Aristo

ARISTO Nemški proizvajalec z več kot 60 letno tradicijo izdelave visoko kakovostnih CNC rezalcev različnih dimezij, hitrosti in funkcijskih orodij.

Graphtec

GRAPHTEC Izjemno kakovostni japonski rezalci iz role vseh velikosti in produktivnosti. Družina Graphtec rezalcev zajema tudi nizko produkcijske ploske rezalce namenjene predvsem izdelavi proizvodov kartonaže.

Grafcut

GRAFCUT Visoko kakovostne, robustne, avtomatizirane giljotine poljskega porekla namenjene produkcijskemu okolju. Izbirate lahko med električnimi in hidravličnimi giljotinami, 52cm in 73cm širine.

Iecho

IECHO Vodilni kitajski proizvajalec kakovostnih CNC rezalcev prepriča z 20 letno tradicijo in prisotnostjo v več kot 100 državah sveta, tudi po vseh Evropi.

Kingt

KINGT Je blagovna znamka sodobnih UV tiskalnikov različnih velikosti in produktivnosti. Tiskalnike odlikujejo kakovostne tehnološke komponente kot so servo motorji, japonske Ricoh tiskalne glave ter japonska elektronika .

bottom of page