BLAGOVNE ZNAMKE

 
60238.jpg
2022-GOLD-PARTNER-EXT-HOR-RGB-Professional-Print-Specialist

CANON Japonska multinacionalka s širokim naborom izdelkov s področja tiska, fotografije, kamer, optike, medicinske opreme,…. MDS IT d.d. je že več kot 30 let zastopnik njihovih Canon in Oce produkcijskih digitalnih ter inkjet tiskalnikov in pripadajoče dodelavne opreme .

duplo_edited

DUPLO Podjetje DUPLO je japonski proizvajalec naprav namenjenih dokončevanju v grafični industriji.Njihovi izdelki so znani po svoji inovativnosti, robustnosti in zanesljivosti.

multigraf_edited

MULTIGRAF Je švicarsko podjetje z več kot 40 letno tradicijo na področju izdelave visoke tehnološke dodelavne opreme na področju grafično tiskarske industrije.

ARISTO_edited

ARISTO Nemški proizvajalec z več kot 60 letno tradicijo izdelave visoko kakovostnih CNC rezalcev različnih dimezij, hitrosti in funkcijskih orodij.

graphtec_edited

GRAPHTEC Izjemno kakovostni japonski rezalci iz role vseh velikosti in produktivnosti. Družina Graphtec rezalcev zajema tudi nizko produkcijske ploske rezalce namenjene predvsem izdelavi proizvodov kartonaže.

grafcut_edited

GRAFCUT Visoko kakovostne, robustne, avtomatizirane giljotine poljskega porekla namenjene produkcijskemu okolju. Izbirate lahko med električnimi in hidravličnimi giljotinami, 52cm in 73cm širine.

iecho_edited

IECHO Vodilni kitajski proizvajalec kakovostnih CNC rezalcev prepriča z 20 letno tradicijo in prisotnostjo v več kot 100 državah sveta, tudi po vseh Evropi.

kingt_edited

KINGT Je blagovna znamka sodobnih UV tiskalnikov različnih velikosti in produktivnosti. Tiskalnike odlikujejo kakovostne tehnološke komponente kot so servo motorji, japonske Ricoh tiskalne glave ter japonska elektronika .