BLAGOVNE ZNAMKE

 
60238.jpg
FVDFVDFVDFVFD

CANON Japonska multinacionalka s širokim naborom izdelkov s področja tiska, fotografije, kamer, optike, medicinske opreme,…. MDS IT d.d. je že več kot 30 let zastopnik njihovih Canon in Oce produkcijskih digitalnih ter inkjet tiskalnikov in pripadajoče dodelavne opreme .

duplo_edited

DUPLO Podjetje DUPLO je japonski proizvajalec naprav namenjenih dokončevanju v grafični industriji.Njihovi izdelki so znani po svoji inovativnosti, robustnosti in zanesljivosti.

multigraf_edited

MULTIGRAF Multigraf AG iz Švice s svojimi več kot 30 letnimi izkušnjami zagotavlja, da je zanesljiv partner za ambiciozne in kakovostne uporabnike, ki se profesionalno ukvarjajo s tiskom. Raznolikost prvovrstnih izdelkov združuje največjo fleksibilnost z največjo modularnostjo.

ARISTO_edited

ARISTO Nemški proizvajalec z več kot 60 letno tradicijo izdelave visoko kakovostnih CNC rezalcev različnih dimezij, hitrosti in funkcijskih orodij.

graphtec_edited

GRAPHTEC Izjemno kakovostni japonski rezalci iz role vseh velikosti in produktivnosti. Družina Graphtec rezalcev zajema tudi nizko produkcijske ploske rezalce namenjene predvsem izdelavi proizvodov kartonaže.

grafcut_edited

GRAFCUT Visoko kakovostne, robustne, avtomatizirane giljotine poljskega porekla namenjene produkcijskemu okolju. Izbirate lahko med električnimi in hidravličnimi giljotinami, 52cm in 73cm širine. Vse giljotine so prilagojene avtomatiziranemu delovnemu procesu in zagotavljjajo vse varnostne ukrepe ter so CE certificirane. Celoten process izdelave se vrši na Polskem v družinskem podjetju Grafmasz s 40 letno tradicijo in prav toliko izkušnjami v tiskarsko dokončevalni industriji.

iecho_edited

IECHO Vodilni kitajski proizvajalec kakovostnih CNC rezalcev prepriča z 20 letno tradicijo in prisotnostjo v več kot 100 državah sveta, tudi po vseh Evropi.

kingt_edited

KINGT je blagovna znamka sodobnih UV tiskalnikov različnih velikosti in produktivnosti. Tiskalnike odlikujejo kakovostne tehnološke komponente kot so servo motorji, japonske Ricoh tiskalne glaveTiskalnike odlikujejo kakovostne tehnološke komponente kot so servo motorji, japonske Ricoh tiskalne glave ter japonska elektronika . Možno je tiskanje na različne materiale kot so plastika, les, steklo, usnje, alumnij, karton in druge, kar omogoča raznolik in kakovosten nabor izdelave vaših proizvodov.